A főzés régóta része az életemnek. Már általános iskolában megtanultam elkészíteni néhány levest, középiskolás korom környékén pedig szenvedélyesen sütöttem sütiket, és díszítettem tortákat. Egy kétéves vendéglátói képzést is elvégeztem, azonban mára már alábbhagyott a főzés, és sütés iránti lelkesedésem. Mégis napi szinten tevékenykedek a konyhában, hogy megfelelő összetevőkből, és alapanyagokból készítsem el az ételeinket. Mindezt az inzulinrezisztenciám és endometriózisom kordában tartásáért, illetve az egészségem érdekében teszem. Az egészséges életmód, a megfelelő alapanyagok, a hozzávalók tápértéke, és a csomagolásokon lévő tápértéktartalom-táblázatok annál jobban érdekelnek 😉 Illetve régóta vágytam rá, hogy megörökítsem a receptjeimet, hogy másoknak is segíteni tudjak.

A mindennapjaimban a főzésen, és a receptek rögzítésén kívül adminisztratív feladatokkal foglalkozom, társasjáték-fejlesztésben segédkezem, és szeretek rajzolni is. Rajzaim egy részét Instagramon tekinthetitek meg.

Aliz